Wil jij samen met jouw team een bijdrage leveren aan een groene leefomgeving? Kom dan werken als voorman bij Bunnik Groep. Als voorman verricht je samen met je team de dagelijks voorkomende werkzaamheden op onze groenprojecten, die voornamelijk bestaan uit aanlegwerken.

Als rechterhand van de uitvoerder, weet je het team van nature op een prettige manier aan te sturen en aanwijzingen te geven. Je ondersteunt de uitvoerder en vervangt deze bij diens afwezigheid. Je bewaakt mede de planning en zorgt voor een goede voortgang van alle werkzaamheden. Als Voorman ken je het project als geen ander en weet je hoe je faalkosten kunt beperken. Het dagelijkse onderhoud van klein materieel en het bijhouden van eenvoudige werkadministratie valt ook onder je takenpakket.

Daarnaast heb je als voorman veiligheid hoog in het vaandel staan, je zorgt er dan ook voor dat de veiligheidsprocedures op je werk strikt worden nageleefd. Je rapporteert aan de Uitvoerder. Onze ideale Voorman heeft groene vingers, is sociaal vaardig en een echte teamspeler.

Wat heb je in de aanbieding:

  • MBO werk- en denkniveau is vereist (een vakgerichte groenopleiding of gelijkwaardig) aangevuld met relevante aanvullende opleidingen/ cursussen.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • In het bezit van: VCA-vol
  • In het bezit van rijbewijs BE.

Ben jij daarnaast:

  • Flexibel
  • Communicatief vaardig
  • Teamspeler
  • Klantgericht
  • Resultaatgericht

Dan hebben wij de volgende uitdaging:

Een uitdagende functie, met een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, binnen een no-nonsense aannemersbedrijf. De werkomgeving laat zich omschrijven als informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast creëren wij ruim voldoende mogelijkheden voor het volgen van cursussen en opleidingen. Heb je meer ambities? Bij ons kun je doorgroeien!

Standplaats:

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae, bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail, t.a.v. Femke Wijgerde naar hrm@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 50 km en de vier grote randsteden. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 110 medewerkers bij Bunnik Groep waarvan zo’n driekwart buitenmedewerkers.