Terugblik 2022

1 januari 2023

Weer een jaar voorbij waarin vele mooie dingen zijn gebeurd.

Corona maakte in het begin van 2022 nog deel van ons leven, maar gedurende het jaar kregen we er gelukkig steeds meer vat op. De oorlog in Oekraïne bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee, waarbij ik hoop voor de Oekraïners dat dit spoedig mag eindigen.

Terugkijkend naar 2022 heeft ons team vanuit Alphen aan den Rijn weer talloze mooie projecten mogen uitvoeren door heel Zuid Holland en daarbuiten, waarbij soms de uitdaging groter was dan wenselijk is. Maar we hebben het wel geflikt, als team.

Ook werken we integraal met onze collega’s van infra Groep samen. Zo ook in 2022 weer op diverse projecten voor de aanplant en daarna het onderhoud op verschillende projecten. En voor 2023 staan er ook weer diverse projecten gepland.

Daarnaast raakten we een uitvoerder kwijt vanwege pensionering, en stond binnen ons team weer een collega op die wilde doorgroeien. Soms met vallen en opstaan, maar we maken mooie stappen naar de toekomst.

Dit alles doen we met een fijn team, fijne collega’s die er voor elkaar staan wanneer dat nodig is, gevraagd en ongevraagd.

Onze groep collega’s bestaat uit jonge mensen met ambitie, maar ook uit (zeer ervaren) collega’s die hier al meer dan 20, 25 en soms 30 jaar werken. Dat zegt wat over de sfeer en hoe fijn het werken is binnen de Bunnik Groep.

En vanwege nog een aantal collega’s die met pensioen gaan, zoeken we nieuwe collega’s voor in de uitvoering. Kijk eens bij onze vacatures.

Voor het afgelopen jaar bedankt iedereen, zowel collega’s als opdrachtgevers, voor de fijne, goede en mooie samenwerking en voor 2023 een heel gelukkig en vooral gezond Nieuwjaar!