Enthousiast, gedreven en leergierig! Beschrijven we jou? En wil je graag het vak leren van de beste en meest ervaren mensen in het werkveld? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Leer de Infra / grond-, weg- en waterbouw kennen!

In de stageperiode ga jij samen met de stratenmakers en grondwerkers buiten aan de slag op het project “Upgrade Stadshart Zoetermeer”. Je helpt mee bij het opbreken van bestrating, aanbrengen van hemelwaterkolken, gootlijnen en straatwerk. Daarnaast moet het werkvak aangevuld worden met zand en materialen van het depot naar het werkvak worden gebracht. Ook werk je samen met de buurtmaatjes om het werkvak netjes en verzorgt te maken en houden. Zo blijven de winkels in het stadshart goed bereikbaar en heeft het winkelend publiek geen overlast van de werkzaamheden.

Je stageopdracht

Naast je werkzaamheden krijg je natuurlijk ook de ruimte om je stageopdracht uit te voeren. We bekijken met jou op welke manier het werk bij Bunnik Groep optimaal kan aansluiten op jouw opdracht en leer- en ontwikkelbehoefte.

Jij wil de beste worden

Als ondernemende MBO-student wil jij, net als wij, de beste worden in je vakgebied. Daar hoort een ambitieuze instelling bij. Een instelling die verder wordt gekenmerkt door gedrevenheid, creativiteit en passie. Bij ons leer je het vak van ervaren collega’s binnen een jong en hecht team. Een plek waarin je je ongetwijfeld snel thuis zult voelen én waarin je je optimaal kunt ontwikkelen.

Wij vragen:

  • Een MBO-student Infra / grond-, weg- en waterbouw (niveau 3 of 4).
  • Bij voorkeur in bezit van VCA Basis.
  • Enthousiaste, collegiale en proactieve werkhouding.

Jij bent:

  • Leergierig
  • Oplossingsgericht
  • Sociaal
  • Gedreven
  • Flexibel

Wij bieden:

Je ontvangt een aantrekkelijke stagevergoeding van € 400,- bruto per maand. Ook niet onbelangrijk: je komt te werken in een informele en plezierige werkomgeving, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een echt no-nonsense bedrijf, waarbij de deuren altijd open staan.

Waar ga je werken?

Projectlocatie Zoetermeer Centrum

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Maaike Bollemaat (HRM) via 0172-552200.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Maaike Bollemaat via HRM@bunnikgroep.nl

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer. We zijn onderdeel van een familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: het verrijken van Nederlandse bodem. Bunnik Groep is onderdeel van Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.