Ben je een ambitieuze student met een passie voor groenvoorziening en gebiedsbeheer? Sta je te popelen om praktijkervaring op te doen en te leren van professionals binnen deze groeiende sector? Dan is deze stage bij ons de perfecte kans voor jou! Groen is hot!

Wat ga je doen?

De groensector is momenteel enorm in trek en biedt een schat aan kansen. Het gaat allemaal om het creëren van duurzame en gezonde leefomgevingen. Het is een boeiend vakgebied waar je je passie voor natuur en milieu kunt omzetten in concrete actie. Bij Bunnik Groep werk je mee aan een duurzamere toekomst.

Tijdens deze stage krijg je de unieke gelegenheid om de wereld van groenvoorziening en gebiedsbeheer te verkennen. Je werkt nauw samen met ervaren collega’s en krijgt inzicht in alle facetten van projectmanagement, van werkvoorbereiding en uitvoering tot inkoop en calculatie.

Wat verwachten wij?

Als ambitieuze student ben je vastberaden om uit te blinken in je vakgebied. Bij ons leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar krijg je ook de kans om je ondernemerschap, creativiteit en passie verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Een MBO of HBO student met een opleidingsrichting in de groen sector
  • Enthousiast
  • Collegiaal
  • Proactief

Stageopdracht

Naast je dagelijkse taken krijg je de kans om een stageopdracht uit te voeren die aansluit bij jouw interesses en ontwikkelingsbehoeften. Samen met jou bekijken we hoe we jouw werkzaamheden bij Bunnik Groep optimaal kunnen laten aansluiten op jouw leerdoelen.

Wat bieden wij jou:

Naast een aantrekkelijke stagevergoeding van minimaal € 400,- bruto per maand, bieden we een informele en stimulerende werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij werken met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal en materieel. Bij Bunnik Groep krijg je de kans om jezelf te ontplooien, met deuren die altijd openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Waar ga je werken:

Je standplaats zal in Alphen aan den Rijn of Zoetermeer zijn, maar je zult ook op verschillende projectlocaties actief zijn.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 30 km en de vier grote randsteden. In die regio richt Bunnik Groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie, transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal zijn er ruim 100 medewerkers in dienst bij Bunnik Groep waarvan driekwart buitenmedewerkers.