Ben je gepassioneerd, gedreven en klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van infrastructuur? Zoek niet verder! Bij Bunnik Groep bieden we een unieke kans om ervaring op te doen en te leren van de besten in het vak.

Wat ga je doen?

Ben je klaar om je enthousiasme en leergierigheid om te zetten in praktische ervaring? Tijdens deze stageperiode maak je kennis met alle aspecten van de infrastructuur, van het werken op projectlocaties tot het ondersteunen van projectbegeleiding. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die je zullen helpen om je passie voor dit vakgebied te ontdekken en te ontwikkelen.

Wat verwachten wij?

Als ambitieuze student ben je vastberaden om uit te blinken in je vakgebied. Bij ons leer je niet alleen de kneepjes van het vak, maar krijg je ook de kans om je ondernemerschap, creativiteit en passie verder te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Een student Infra / grond-, weg- en waterbouw (MBO niveau 3 of 4 of HBO)
  • Enthousiast
  • Collegiaal
  • Proactief

Stageopdracht

Naast je dagelijkse taken krijg je de kans om een stageopdracht uit te voeren die aansluit bij jouw interesses en ontwikkelingsbehoeften. Samen met jou bekijken we hoe we jouw werkzaamheden bij Bunnik Groep optimaal kunnen laten aansluiten op jouw leerdoelen.

Wat bieden wij jou:

Naast een aantrekkelijke stagevergoeding van minimaal € 400,- bruto per maand, bieden we een informele en stimulerende werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij werken met duurzaam en milieuvriendelijk materiaal en materieel. Bij Bunnik Groep krijg je de kans om jezelf te ontplooien, met deuren die altijd openstaan voor nieuwe ideeën en initiatieven.

Waar ga je werken:

Je standplaats zal in Alphen aan den Rijn zijn, maar je zult ook op verschillende projectlocaties actief zijn, waar je de echte uitdagingen van de infrastructuur zult ervaren.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 30 km en de vier grote randsteden. In die regio richt Bunnik Groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie, transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal zijn er ruim 100 medewerkers in dienst bij Bunnik Groep waarvan driekwart buitenmedewerkers.