Ben jij creatief, zelfstandig en nauwkeurig? Heb je ervaring en interesse in technologieën die ons werk leuker en gemakkelijker maken? Ben je gewend om leiding te geven en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Dan ben jij de Hoofd Uitzetter / Maatvoerder die we zoeken!

Als Hoofd Uitzetter / Maatvoerder coördineer jij integraal alle meet- en uitzetwerkzaamheden op onze projecten in de Infra sector. Het is een zeer afwisselende functie met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Je verricht natuurlijk zelf ook situatie- en hoogtemetingen, je maakt opnames van terreinen, je zet de werkzaamheden uit, maar ontwerpt ook hoogteplannen en overlegt met ontwerpbureaus. Daarnaast teken je het werk in AutoCAD, organiseer en coördineer je de Argis modellen binnen de organisatie en verwerk je gegevens in 3D ontwerpen. Je bent verantwoordelijk voor de planning en inzet van de juiste middelen. Als onderdeel van een projectteam overleg je regelmatig met de uitvoerders en projectleiders maar denk je ook mee in de tenderfase.

De landmeetapparatuur valt geheel onder jouw beheer en verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud en de keuringen.

Door je creativiteit ben je in staat voor elke uitdaging een oplossing te vinden. Je werkt goed in een team, maar kan ook goed zelfstandig werken. Je hebt een proactieve houding en gaat resultaatgericht te werk. Leidinggeven doe je op een coachende manier waarbij samenwerking en sturen op kwaliteit voorop staan.

Wij vragen:

  • MBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding (bijvoorbeeld Middenkaderfunctionaris Bouw & Infra niveau 4 of gelijkwaardig).
  • Ervaring met meet- en weergaveapparatuur waaronder: GPS, Total Station en lasergestuurde apparatuur.
  • Indien van toepassing opleidingen / cursussen verplicht vanuit de BRL- of ISO-norm of de van toepassing zijnde cao.
  • Kennis van technische verwerkingssoftware: Autodesk, AutoCAD en Civil3D.
  • Relevantie kennis van Argis

Dit ben jij:

Een zelfstandige en nauwkeurige teamspeler met leiderschapskwaliteiten. Uitdagingen omarm je en het geeft je voldoening als je de oplossing hebt gevonden.

Wij bieden:

Een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. En een informele en plezierige werkomgeving, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een echt no-nonsense bedrijf, waarbij de deuren altijd open staan.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn en op projectlocaties.

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Olaf Groeneveld (Bedrijfsleider Infra en Milieu) via 06-53599191 of via Olaf.Groeneveld@bunnikgroep.nl

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae, bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Femke Wijgerde, naar hrm@bunnikgroep.nl.

Over ons bedrijf:

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 50 km en de vier grote randsteden. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 110 medewerkers bij Bunnik Groep waarvan zo’n driekwart buitenmedewerkers.