DE JAPANSE DUIZENDKNOOP

19 april 2024

Heeft u het al geregeld?

We hebben een vroeg voorjaar en alles is alweer aan het groeien. Ook die vervelende Japanse Duizendknoop! Heeft u de bestrijding al geregeld?

Als u Japanse Duizendknoop op uw terrein of bouwlocatie heeft laat de schade dan niet groter worden. Japanse Duizendknoop kan namelijk serieuze schade aanrichten. Het groeit door kleine openingen en scheurtjes in verharding, beton en asfalt en zal door haar enorme groeikracht schade aanbrengen aan constructies.

Ook in bermen en de volle grond is de Japanse Duizendknoop een snel uitbreidend onkruid, waaronder vrijwel niets groeit. Zodoende ontstaan steeds grotere, meters hoge vakken Duizendknoop ….

Heeft u Japanse Duizendknoop op uw terrein, of denkt u dit te hebben, neem dan contact op met Bunnik Groep. Wij hebben ruime ervaring met het bestrijden o.a. met behulp van onze RootWave. Dit is een effectieve bestrijdingsmethode door middel van elektrische stroom.  De Duizendknoop wordt van binnenuit gekookt, waardoor de plantencellen openbarsten en de plant zowel boven als onder de grond wordt gedood.

Alle werkzaamheden met de RootWave worden uitgevoerd door een vast team speciaal opgeleide, gecertificeerde medewerkers.

Zie voor meer informatie: Flyer bestrijden Japanse Duizendknoop