Confetti en warme woorden

23 mei 2019

Wethouder Van As en honderden belangstellenden waren op 23 mei aanwezig bij de feestelijke opening op ons nieuwe bedrijfslocatie in Alphen.

Tijdens een korte speech gaf de wethouder aan dat Alphen aan den Rijn heel blij is met de komst van een groot en veelzijdig bedrijf als Bunnik Groep: “Het bedrijf is in de afgelopen jaren flink gegroeid. We zijn er trots op dat Alphen is gekozen als startlocatie voor verdere groeiambities.”

Het kantoor in Alphen is voor circa 150 medewerkers van Bunnik Groep de thuisbasis. De meeste daarvan werken op projectlocaties, vooral in de Randstad. Circa veertig mensen hebben op dit moment hun intrek genomen in de kantoren en werkplaatsen van de voormalige Stichting Vakopleiding Wegvervoer. Volgens Bunnik Groep-directeur Jelle van der Kleij blijft het niet daarbij: “Het terrein past uitstekend in onze groeiplannen.”

Oud-directeur Gerrit van Doorn nam bij de gelegenheid afscheid van ‘zijn’ Bunnik Groep. Daarmee komt een einde aan een periode van 29 jaar, waarin Van Doorn leiding gaf aan het bedrijf.

Bekijk ook de aftermovie: