Wij zoeken een gedreven en ondernemende Bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer.

Jij bent het gezicht van Groenvoorziening & Gebiedsbeheer

In lijn met onze bedrijfsdoelstellingen ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer (± 60 medewerkers). Je bepaalt samen met de directie de strategie en bent verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer, projectverwerving en de realisatie van de projecten. Je anticipeert op de ontwikkelingen in de markt en zoekt actief naar nieuwe kansen met de doelstelling om het bedrijfsonderdeel kwalitatief en kwantitatief verder te ontwikkelen.

Door jouw uitstekende analytische vaardigheden, stuur jij aan op de GOTIK-factoren (Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit). Daarbij weet jij als geen ander de organisatie zodanig neer te zetten dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht waardoor optimale resultaten worden bereikt.

Jij verbindt en motiveert

Zowel commercieel als uitvoeringstechnisch draag je de eindverantwoordelijkheid van het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer. Als Bedrijfsleider ben je bezig met de dagelijkse aansturing, coaching en ontwikkeling van jouw medewerkers en voer je regelmatig open en eerlijke gesprekken om daar waar nodig het functioneren naar een hoger niveau te brengen.

Je bent MT-lid van de Bunnik Groep, dat de uitdaging heeft om het bedrijf strategisch en operationeel naar een volgende fase te brengen.

Wij vragen:

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau waarbij je je kennis hebt aangevuld met een relevante opleiding (HAS, Technische Bedrijfskunde, HVHL of gelijkwaardig). Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare branche en functie.

 • Ambitie, enthousiasme en ondernemerschap.
 • Groen- en gebiedsbeheer professionaliseren.
 • Aantoonbare kennis van de groenwereld en diverse contractvormen zoals RAW, UAV-(gc) en bouwteam.
 • Bij voorkeur een warm regionaal netwerk in het Groene Hart.

Jij bent:

 • Analytisch ingesteld;
 • Organisatiebewust;
 • Strategisch onderlegd en hebt visie (o.a. over marktontwikkelingen zoals klimaatadaptie, circulariteit en duurzaamheid);
 • Commercieel gedreven;
 • Ondernemend;
 • Communicatief sterk en politiek sensitief;
 • Een teamspeler.

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De ondernemende groene werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Frouke Bergsma
(HR-adviseur) via 06-18198280 of Frank Mollenhof (directeur) via 06-53599044. Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per email naar: frouke.bergsma@bunnikgroep.nl

Bedrijfsinformatie

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan den Rijn. Het geografisch werkgebied is “Het Groene Hart van Nederland” in een straal van 50 km plus de vier grote randsteden. In die regio richt Bunnik zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en het langjarig integraal beheer van de openbare buitenruimte. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan bij ons centraal en medewerkers krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 100 medewerkers bij ons bedrijf, waarvan zo’n driekwart in de uitvoering. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep, een familiebedrijf gevestigd in Velddriel.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.