Ben jij een geboren leider en combineer je het aansturen van teams met het organiseren van werkzaamheden met het grootste gemak? Ben jij een graag gezien gezicht bij jouw klanten en weet je precies hoe je het beste met hen kan communiceren? Dan ben jij de Projectleider die we zoeken!

Jij verbindt en motiveert

In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van de projecten voor het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer (± 60 medewerkers). Als regisseur zorg je ervoor dat projecten efficiënt en veilig worden uitgevoerd en er een goede bewaking op de voortgang is. Je vertegenwoordigt Bunnik Groep bij bouwvergaderingen en onderhoudt contact met opdrachtgevers. Door je goede verstandhouding met opdrachtgevers ben je in staat om nieuwe of aanvullende projecten binnen te halen. Vanuit jouw integrale gedachte denk je hierbij ook aan opdrachten voor je infra & milieu collega’s.

Coachen en aansturen zijn voor jou een tweede natuur. Onder jouw leiding krijgen jouw teamleden volop de kans om zichzelf te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te worden. Jouw open en constructieve manier van communiceren zorgt ervoor dat je op een aangename en eerlijke manier gesprekken hebt met je teamleden, ook als het over hun functioneren gaat.

Jij bent een denker en een doener

Met jouw uitstekende analytische vaardigheden, stuur jij aan op de GOTIK-factoren (geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit). Je rapporteert periodiek over de (financiële) voortgang van je projecten. Je signaleert (bestek) afwijkingen en bijvoorbeeld meer- minderwerken en onderbouwt deze voor verrekening naar de opdrachtgever. Je hebt meerdere projecten tegelijk onder je hoede waardoor je snel moet kunnen schakelen.

Als sparringpartner voor de bedrijfsleider groenvoorziening & gebiedsbeheer draag je bij aan de verdere (strategische) ontwikkeling van het bedrijfsonderdeel. Ook in het voortraject wordt jouw kennis en ervaring gewaardeerd bij ondersteuning bij aanbestedingen en te calculeren werken.

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding (HAS, Van Hall Larenstein of gelijkwaardig).
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare branche en functie.
 • Aantoonbare kennis van de groenwereld en ervaring met diverse contractvormen zoals RAW, UAV-(gc) en bouwteam.
 • Bij voorkeur een warm regionaal netwerk in het Groene Hart.

Jij bent:

 • Analytisch en cijfermatig ingesteld
 • Organisatie- en kostenbewust
 • Commercieel ingesteld
 • Besluitvaardig en resultaatgericht
 • Ondernemend
 • Communicatief sterk en politiek sensitief
 • Een teamspeler

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn en Zoetermeer (nevenvestiging)

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Frank Mollenhof (Directeur) via 06-53599044.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via HRM@bunnikgroep.nl.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.