Praktisch, pragmatisch en een goede planner. Dat ben jij! Sterker nog: de uitspraak ‘een goed begin is het halve werk’ is jou op het lijf geschreven. Kun jij je hierin vinden? Misschien ben jij dan wel de Projectbegeleider Milieu die we zoeken.

Jij bent de spin in het web

Als Projectbegeleider vorm jij hét centrale aanspreekpunt bij projecten van Bunnik Groep Milieu. Van tender tot realisatie: jij bent de spin in het web. Degene die de systeemkwaliteit en de procedures bewaakt. De sleutel tot succes? Jouw gestructureerde manier van werken. Je verwerkt informatie zorgvuldig en verspreidt deze onder de betrokkenen binnen een project.

Je denkt mee in oplossingen

Je gaat proactief te werk. Inhoudelijke betrokkenheid en kennis van zaken zijn daarbij essentieel. Jij ‘ziet’ werk en denkt mee in oplossingen. Ook bereid je werkzaamheden voor die buiten moeten worden uitgevoerd. Minstens zo belangrijk: jij vormt de drijvende kracht achter de planning, de documentenstroom en de inkoop. Je zorgt dat collega’s betrokken blijven, enthousiasmeert hen en maakt hen bewust van het leveren van kwaliteit.

Handen uit de mouwen

Milieu projecten kennen natuurlijk weinig geheimen voor je. Daarom begrijp je wat er moet worden gemaakt en wat daarbij komt kijken. Beter nog: we willen dat jij die kennis deelt. Meedenken in alternatieve methodes, nieuwe aanpakmethodes, materialisatie, noem maar op. Daarnaast ben je ook een echte doener, een aanpakker. Voor het schrijven van plannen en het opstellen van dossiers draai jij je hand niet om. In nauwe samenwerking met de Projectleider zorg jij voor het optimale resultaat voor de opdrachtgever. En daardoor ook voor ons. Dat vergt een gezonde teamspirit, analytisch vermogen en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit.

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau, (een relevante opleiding, bijvoorbeeld Civiele Techniek).
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie / branche binnen de BRL-7000.
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met actuele wet- en regelgeving op milieugebied (Wet bodembescherming, Besluit bodemkwaliteit).
 • Kennis van de CROW-400 vormt een pré voor jouw kwalificatie.

Jij bent:

 • Accuraat
 • Creatief en inventief
 • Communicatief sterk
 • Klantgericht
 • Kostenbewust
 • Organisatorisch sterk
 • Resultaatgericht

Wij bieden:

Een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. En een informele en plezierige werkomgeving, met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Een echt no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Richard van Aalst (Bedrijfsleider Infra & Milieu) via 06-13342039.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Bodem en Gebiedsbeheer. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.