De Bunnik Groep is een veelzijdig aannemersbedrijf dat werkzaam is in de groen-, milieu-, infra- en baggersector. Vanwege onze groeiende opdrachtenportefeuille zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker voor Bunnik Bagger.

Heb je affiniteit met kleinschalig baggerwerk?
Ben je een doener en een echt buitenmens?
Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je werkt aan diverse projecten op en rond het water op de mooiste plekken van Nederland. Soms in uitgestrekte natuurgebieden en soms midden in de stad. De meeste projecten hebben een doorlooptijd van enkele maanden. Je werkt met collega’s die eigen initiatief waarderen en je mening willen horen. Samen met de opdrachtgever streven we naar een goed eindresultaat waar we trots op zijn.

Wat vragen we?
We zoeken bagger medewerkers die door willen groeien naar machinist voor onze 6 & 8 duims cutterzuigboten en schuifboten. We zijn bereid je hierin goed te begeleiden en daarom vinden we enthousiasme belangrijker dan ervaring. Naast de ambitie om één van onze machinisten te worden ben je in bezit van Rijbewijs B.

Wat bieden we?
Je komt te werken in een klein en hecht team. Er is volop kans jezelf verder te ontwikkelen, een opleidingstraject behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Zie je jezelf als onze nieuwe collega dan maken we graag kennis met je! Via onderstaand formulier kun je jezelf aan ons voorstellen.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Richard Velis (0348 688447).

Acquisitie door recruitmentbureaus wordt niet op prijs gesteld.