Ben jij die enthousiaste, ervaren en zelfstandige collega die ons gaat helpen om de volgende stap te zetten met kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu? Dan zoeken we jou!

In deze functie ondersteun en adviseer je, op pro-actieve wijze, de lijnorganisatie bij het realiseren van ons beleid en doelstellingen op het gebied van kwaliteit, arbo, veiligheid en milieu. Je zorgt voor een up-to-date bedrijfsmanagementsysteem en bereidt directiebeoordelingen voor.

Plek in de organisatie
Bunnik Groep is onderdeel van Biggelaar Groep en is o.a. gecertificeerd voor ISO, VCA** en BRL. Sommige certificaten zijn groepsbreed via Biggelaar Groep georganiseerd. Dat betekent dat de aansturing hiervan bij de Groeps KAM-Coördinator ligt en de bedrijfsspecifieke verantwoordelijkheid bij de KAM-Coördinator Bunnik. De andere certificaten zijn specifiek voor Bunnik Groep. Deze certificeringen regel je van A tot Z zelf.

Audits en inspecties
Interne- en externe audits voor Bunnik Groep zijn jouw verantwoordelijkheid. Je voert deze uit en coördineert alle acties. Hetzelfde geldt voor werkplekinspecties en andere KAM gerelateerde onderzoeken. Leermomenten en te nemen maatregelen koppel je terug aan de Groeps KAM-Coördinator en de organisatie.

Communicatie en bewustzijn
De bewustwording en communicatie rondom veiligheid en KAM zijn een belangrijk onderdeel van je werk. Het geeft jou energie om het bewustzijn bij onze medewerkers te bevorderen en continu met verbetertrajecten bezig te zijn en deze uit te dragen binnen Bunnik Groep. Je weet medewerkers en leidinggevenden te enthousiasmeren, motiveren en mee te nemen. Een nieuw veiligheidsprogramma wordt uitgerold. Hier heb je een actieve rol bij.

Ontwikkelingen en trends binnen jouw vakgebied houd je zorgvuldig bij, waarbij je de mogelijke consequenties beoordeelt voor de organisatie en vertaalt dit in concrete acties voor de (lijn-) organisatie.

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante cursussen of opleidingen (bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Integrale Veiligheid, MVK is een pre).
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (bij voorkeur in de GWW).
  • VCA-VOL.
  • Bij voorkeur aantoonbare kennis van en ervaring met diverse normen (gerelateerd aan de GWW). Denk hierbij aan ISO 9001, ISO 14001, CO2-prestatieladder, VCA en diverse BRL’en.

Jij bent:

  • Betrouwbaar
  • Klantgericht
  • Accuraat
  • Organisatiesensitief
  • Communicatief sterk
  • Resultaatgericht

Wij bieden:
Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?
Alphen aan den Rijn

Aantal uren:
24 uur

Sollicitatieprocedure:
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Tom Boudewijns, Groeps KAM-Coördinator via 06-30465483. Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via hrm@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening & Gebiedsbeheer en Bodem. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.