Bouw je graag mee aan uitdagende HR-projecten? Enthousiast, gedreven en zelfstandig? Misschien ben jij dan wel de HRM Adviseur die wij zoeken!

De werkzaamheden van HRM Adviseur omvatten in de volle breedte alle denkbare HR-taken alsook het fungeren als aanspreekpunt voor 1e-lijnsvragen van medewerkers en leidinggevenden binnen de aan jou toegewezen werkmaatschappij(en). Alhoewel administratieve ondersteuning op HR-gebied aanwezig is vanuit het hoofdkantoor, ben je zelf ook een doener en niet beroerd de mouwen zelf op te stropen.

Als HRM Adviseur informeer je over richtlijnen over wetgeving en (interne) regelgeving en zie je toe op de naleving ervan voor en door medewerkers. Je initieert en begeleidt daarnaast diverse HRM-activiteiten zoals o.a. werving en selectie, opleidingen en (ziekte)verzuim en bewaakt de uitgangspunten van het HRM-beleid.

Over de uitvoering van het beleid breng je advies uit richting directie en leidinggevenden en zorg je mede voor de uitvoering ervan, pro-actief, servicegericht en met kennis van zaken.

Vanuit praktijkervaring beschik je over een solide basiskennis van het HRM-vak en ben je goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, welke relevant is voor onze bedrijfsvoering.

Het betreft een functie die vanuit het hoofdkantoor Biggelaar Groep te Velddriel wordt aangestuurd. Je bent zowel werkzaam op het hoofdkantoor als op de werkmaatschappij Bunnik Groep te Alphen aan den Rijn.

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een HR-opleiding.
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Bij voorkeur kennis van de cao LEO, Hoveniersbedrijf en Bouw & Infra.
  • Goede kennis van het HRM-vak, arbeidsrecht en sociale wetgeving.
  • Bij voorkeur woonachtig tussen Alphen aan den Rijn en Velddriel.

Jij bent:

  • Accuraat
  • Flexibel
  • Communicatief sterk
  • Empathisch
  • Organisatiebewust

Wij bieden:

Een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn en Velddriel.

Aantal uren:

24 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Janneke van Wegberg (Hoofd HRM) via 06-82208423.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Janneke van Wegberg via j.wegberg@vandenbiggelaar.nl.

Bedrijfsinformatie:

Biggelaar Groep BV is toonaangevend als het gaat om infrastructurele projecten in de Grond-, Weg, Water- en Betonbouw. Binnen deze specifieke markten zijn we gefocust op initiatie, ontwerp, realisatie, onderhoud en beheer van complexe uitdagingen middels alle actuele contractvormen met Nederland en België als werkgebied. Vakkennis is binnen Biggelaar Groep BV in de volle breedte aanwezig. Daarmee kunnen we goed inspelen op de toenemende vraag naar totaalconcepten en geïntegreerde oplossingen. Want alle expertise die daarvoor nodig is, hebben we onder één dak en kunnen we laten aansluiten op iedere gewenste contractvorm of samenwerkingsvorm. Wij opereren in het groot of klein en voor zowel publieke als private opdrachtgevers. Biggelaar Groep BV bestaat uit 8 werkmaatschappijen met elk een eigen discipline.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.