Ben jij een enthousiaste, gedreven en zelfstandige collega met een hands-on mentaliteit? Dan ben jij de HR Adviseur die wij zoeken!

De werkzaamheden van HR Adviseur omvatten in de volle breedte alle denkbare HR-taken alsook het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden binnen onze organisatie. Je staat aan het roer van diverse HR projecten, bent een doener en niet te beroerd om zelf de mouwen op te stropen.

Je initieert en begeleidt diverse activiteiten zoals werving en selectie, opleidingen, (ziekte)verzuim, duurzame inzetbaarheid en bewaakt de uitgangspunten van het HRM beleid. Daarnaast verwerk je administratief de in-, door- en uitstroom van medewerkers, zoals het opstellen van contracten en up-to-date houden van personeelsdossiers.

Naast deze zeer variërende werkzaamheden vervul je een belangrijke rol van sparringpartner voor zowel het management als de medewerkers. Je hebt een signalerende rol en door middel van een proactieve houding weet je tijdig in te spelen op situaties waardoor de medewerkerstevredenheid wordt behouden.
Vanuit praktijkervaring beschik je over een solide basiskennis van het HRM-vak en ben je goed op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving, welke relevant zijn voor onze bedrijfsvoering.

Je werkt samen met de HRM-afdeling van ons hoofdkantoor Biggelaar Groep in Velddriel.

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een opleiding richting Human Resources Management.
  • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in een vergelijkbare branche.
  • Kennis van de cao GGI en/of Hoveniersbedrijf is een pré.
  • Goede kennis van het HRM-vak en arbeidsrecht.
  • Woonachtig in de regio Alphen aan den Rijn

Jij bent:

  • Accuraat
  • Flexibel en proactief
  • Communicatief sterk
  • Empathisch
  • Organisatiebewust

Wij bieden:

Een aantrekkelijk en marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf. Werktijden in overleg in te vullen.

Aantal uren:

24 uur.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn.

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Marjan Lageveen (HR-adviseur a.i.) via 06-14808922 of Frank Mollenhof (directeur) via 06-53599044.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Marjan Lageveen via marjan.lageveen@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 50 km en de vier grote randsteden. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 110 medewerkers bij Bunnik Groep waarvan zo’n driekwart buitenmedewerkers.

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.