Wij zoeken een gedreven en ondernemende Bedrijfsleider die verantwoordelijk is voor het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer.

Jij bent het gezicht van Groenvoorziening & Gebiedsbeheer

In lijn met onze bedrijfsdoelstellingen ben je verantwoordelijk voor het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer (± 60 medewerkers). Je bepaalt samen met de directie, de strategie en bent verantwoordelijk voor acquisitie, relatiebeheer, projectverwerving en de realisatie van de projecten. Je anticipeert op de ontwikkelingen in de markt en zoekt actief naar nieuwe kansen met de doelstelling om het bedrijfsonderdeel kwalitatief en kwantitatief verder te ontwikkelen.

Door jouw uitstekende analytische vaardigheden, stuur jij aan op de GOTIK-factoren (geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit). Daarbij weet jij als geen ander de organisatie zodanig neer te zetten dat de uitvoering zo efficiënt mogelijk kan worden ingericht waardoor optimale resultaten worden bereikt.

Jij verbindt en motiveert

Zowel commercieel als uitvoeringstechnisch draag je de eindverantwoordelijkheid van het bedrijfsonderdeel Groenvoorziening & Gebiedsbeheer. Als Bedrijfsleider ben je bezig met de dagelijkse aansturing, coaching en ontwikkeling van jouw medewerkers en voer je regelmatig open en eerlijke gesprekken om daar waar nodig het functioneren naar een hoger niveau te brengen.

Je bent MT-lid van de Bunnik Groep, dat de uitdaging heeft om het bedrijf strategisch en operationeel naar een volgende fase te brengen

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding (HAS, Technische Bedrijfskunde, HVHL of gelijkwaardig).
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare branche en functie.
 • Ambitie, enthousiasme en ondernemerschap.
 • Groen- en gebiedsbeheer professionaliseren.
 • Aantoonbare kennis van de groenwereld en diverse contractvormen zoals RAW, UAV-(gc) en bouwteam.
 • Bij voorkeur een warm regionaal netwerk in het Groene Hart.

 Jij bent:

 • Analytisch ingesteld
 • Organisatiebewust
 • Strategisch onderlegd en hebt visie (o.a. over marktontwikkelingen zoals klimaatadaptie, circulariteit en duurzaamheid)
 • Commercieel gedreven
 • Ondernemend
 • Communicatief sterk en politiek sensitief
 • Een teamspeler

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De ondernemende groene werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn en de nevenvestiging Zoetermeer.

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Frank Mollenhof (Directeur Bunnik Groep) via 06-53599044.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening & Gebiedsbeheer en Bodem. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.