Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie milieukundige projecten? Ben jij een echte teamplayer met een technisch inzicht?

Als Uitvoerder bij Bunnik Milieu heb je de dagelijkse leiding over de uitvoering van onze milieu-projecten. Je bent een organisatietalent met een groot technisch inzicht.

Samen met je collega’s wil je ‘een mooi werk maken’. Technische hoogstandjes, praktische oplossingen, efficiënte planning, geweldig financieel resultaat en niet op de laatste plaats: tevreden opdrachtgevers, dat is jullie doel. Om dat te bereiken zorg je dat de bestekken geen geheimen voor je hebben en houd je de voortgang, kwaliteit en de kosten van het werk nauwlettend in de gaten.
Je richt de projectadministratie in en werkt intensief samen met de Projectleider aan wie je rapporteert. Onze ideale Uitvoerder is praktisch, enthousiast en doelgericht.

Wij vragen:

 • MBO werk- en denkniveau is vereist (een vakgerichte GWW niveau 4 opleiding of gelijkwaardig) aangevuld met relevante aanvullende opleidingen/ cursussen
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare sector
 • Je hebt ervaring met verschillende contractvormen (RAW / UAV(-GC))
 • In het bezit van: VCA-VOL (verplicht)
 • Een Bodemsaneringskeuring, DLP en Veilig Werken langs de Weg zijn een pre

Jij bent:

 • Klantgericht
 • Flexibel
 • Kostenbewust
 • Planmatig en organisatorisch sterk
 • Sterk in aansturen en coachen
 • Communicatief sterk

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf. Er zijn voldoende mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Heb je meer ambities? Bij ons kun je doorgroeien!

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

40 uren

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Paul van der Ven via: 0172 – 552200.

Indien je geïnteresseerd bent in de vacature, ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via: HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening & Gebiedsbeheer en Bodem. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.