Gaat jouw hart sneller kloppen van mooie projecten in de infra? Ben jij een organisatietalent met een groot technisch inzicht? Dan ben jij de Uitvoerder die we zoeken.

Jij bent de deskundige

Als Uitvoerder Bij Bunnik heb je de dagelijkse leiding over de uitvoering van onze infra-projecten. Samen met je collega’s wil je ‘een mooi werk maken’. Technische hoogstandjes, praktische oplossingen, efficiënte planning, goed financieel resultaat en niet op de laatste plaats: tevreden opdrachtgevers, dat is jullie doel. Om dat te bereiken zorg je dat de bestekken geen geheimen voor je hebben en houd je de voortgang, kwaliteit en de kosten van het werk nauwlettend in de gaten.

Je bent als Uitvoerder onderdeel van een zeer betrokken en gedreven club mensen die samen het beste eruit willen halen. Daar hoort een ambitieuze instelling bij. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de Projectleider. Onze ideale Uitvoerder is praktisch, enthousiast en doelgericht.

Wij vragen:

 • MBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding (vakgericht GWW niveau 4 of gelijkwaardig).
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie en sector.
 • In het bezit van VCA-VOL (pré).
 • Aantoonbare kennis van verschillende contractvormen: RAW/UAV(-gc).
 • Bij voorkeur bekend met Metacom.

Jij bent:

 • Communicatief sterk
 • Klantgericht
 • Kostenbewust
 • Planmatig en organisatorisch onderlegd
 • Sterk in aansturen en coachen
 • Resultaatgericht

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn en op projectlocatie(s)

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Olaf Groeneveld (Bedrijfsleider) via 06-53599191.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae, bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail, t.a.v. Shadine van Dijck naar shadine.van.dijck@bunnikgroep.nl.

 

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep is een multidisciplinair aannemersbedrijf met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn. Het geografisch werkgebied is het groene hart van Nederland met een straal van 50 km en de vier grote randsteden. In die regio richt de groep zich op infrastructuur, milieu, groenvoorziening en gebiedsbeheer. Projecten variëren van binnenstedelijke rioolreconstructies en verhardingen tot de aanleg van parken, plus het onderhoud daarvan, en het beheer van groen in de wijk. Bunnik Groep is een lerende organisatie. Transparantie en openheid staan hier centraal en collega’s krijgen de ruimte om proactief mee te denken over kansen om te verbeteren. In totaal werken er zo’n 110 medewerkers bij Bunnik Groep waarvan zo’n driekwart buitenmedewerkers.

 

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.