Gaat jouw hart sneller kloppen van technische hoogstandjes, werk je graag in een team en heb je groene vingers? Dan ben jij de Uitvoerder die we zoeken!

Als Uitvoerder bij Bunnik Groenvoorziening & Gebiedsbeheer heb je de dagelijkse leiding over de uitvoering van onze projecten. Je bent een organisatietalent met een groot vaktechnisch inzicht. Als uitvoerder, weet je jouw team en onderaannemers op een prettige manier aan te sturen, en samen met je collega’s wil je ‘mooi werk maken’.

Technische hoogstandjes, praktische oplossingen, efficiënte planning, goed financieel resultaat en niet op de laatste plaats: tevreden opdrachtgevers, dat is jullie doel. Om dat te bereiken zorg je dat de bestekken geen geheimen voor je hebben en houd je de voortgang, kwaliteit en de kosten van het werk nauwlettend in de gaten. Je richt de projectadministratie in en werkt intensief samen met de Projectleider aan wie je rapporteert. Afhankelijk van de omvang van het project geef je leiding aan een groep van ca. 5 tot 15 medewerkers.

Wij vragen:

  • Afgeronde opleiding op HBO-niveau en/of meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van diverse contractvormen (RAW/UAV-GC)
  • In bezit van VCA-VOL en Veilig werken langs de weg of bereid deze te halen
  • Ervaring met Metacom is een pré

Jij bent:

  • Klantgericht
  • Flexibel
  • Kostenbewust
  • Planmatig en organisatorisch sterk
  • Sterk in aansturen en coachen
  • Communicatief sterk

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf. Er zijn voldoende mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Heb je meer ambities? Bij ons kun je doorgroeien!

Waar ga je werken?

Zoetermeer en op projectlocatie

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Bert Tuitel (Hoofduitvoerder) via 0172 – 552200. Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via e-mail t.a.v. Paul van der Ven (HRM Adviseur) via HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening & Gebiedsbeheer en Bodem. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep is onderdeel van de Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.