Wij zoeken een gedreven en ondernemende projectleider die ervoor zorgt dat projecten op efficiënte wijze met de beschikbare (financiële) middelen en binnen de afgesproken tijd worden opgeleverd.

In de functie van projectleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, het rendement en de continuïteit van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Als regisseur zorg je ervoor dat projecten efficiënt en veilig worden ingericht en er een goede bewaking op de voortgang is. Je vertegenwoordigt Bunnik Groep bij bouwvergaderingen en coördinatie-overleg en onderhoudt contact met opdrachtgevers. Door je goede verstandhouding met opdrachtgevers ben je in staat om nieuwe en/ of aanvullende projecten binnen te halen. Vanuit jouw integrale gedachte denk je hierbij ook aan opdrachten voor je collega’s van Milieu en Groenvoorziening & Gebiedsbeheer. Je bent een coachend leider voor je team en stimuleert de ontwikkeling van je medewerkers zodat je het hele team naar een hoger niveau kan brengen.

Met jouw uitstekende analytische vaardigheden, stuur jij aan op de GOTIK-factoren (geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit). Je rapporteert periodiek over de (financiële) voortgang van je projecten, signaleert (bestek) afwijkingen , meer- minderwerken, etc. en onderbouwt deze voor verrekening naar de opdrachtgever. Je hebt meerdere projecten tegelijk onder je hoede waardoor je snel moet kunnen schakelen van het één naar het ander.

Jij verbindt en motiveert

Daarnaast ben je sparringpartner voor de bedrijfsleider Infra & Milieu en draag je bij aan de verdere (strategische) ontwikkeling van het bedrijfsonderdeel. In het voortraject wordt jouw kennis en ervaring gewaardeerd bij ondersteuning bij aanbestedingen en te calculeren werk.

Wij vragen:

 • Hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een relevante opleiding (civiele techniek of vergelijkbaar);
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare branche en functie;
 • Aantoonbare kennis van de groenwereld en diverse contractvormen zoals RAW, UAV-(gc) en bouwteam;
 • Aantoonbare kennis van diverse methoden en technieken met betrekking tot calculatie, werkvoorbereiding en (financiële) voortgangsrapportages;
 • Bij voorkeur een warm regionaal netwerk in het Groene Hart.

Jij bent:

 • Analytisch en cijfermatig ingesteld
 • Organisatie- en kostenbewust
 • Commercieel ingesteld
 • Besluitvaardig en resultaatgericht
 • Ondernemend
 • Communicatief sterk en politiek sensitief
 • Een teamspeler

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De ondernemende grijs/groene werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn.

Aantal uren:

40 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Frank Mollenhof (Directeur Bunnik Groep) via: 06-53599044.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Janneke van Wegberg via: HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer. We zijn onderdeel van een familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: het verrijken van Nederlandse bodem. Bunnik Groep is onderdeel van Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.