groenvoorziening

Woerden Integraal onderhoud openbare ruimte

Contactpersoon

Erik Bisschop

mail

Project details

Locatie: Woerden

Opdrachtgever: Gemeente Woerden

Uitvoeringsdatum: 1 januari 2018 t/m heden

Type werk: Integraal onderhoud openbare ruimte

Contract Type: UAV-GC

Sinds 2018 is Bunnik Groep verantwoordelijk voor het integraal onderhoud van de openbare ruimte in Woerden. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte is een kerntaak van de gemeente. Een kwalitatief goede openbare ruimte draagt bij aan het welzijn en de veiligheid van de omgeving. Bunnik Groep heeft jarenlange ervaring in kwalitatief en efficiënt integraal groenonderhoud. Een gedegen plan ligt ten grondslag waardoor de gemeente geen omkijken heeft.

De werkzaamheden
Wij onderhouden de wijken: Bomenkwartier, Bloemenkwartier, Schilderskwartier, Staatsliedenkwartier, Centrum en Molenvliet. De werkzaamheden zijn divers:

  • Onkruid beheersing op verharding, in plantenvakken en boomspiegels
  • Planten bomen, heesters, bol- en knol gewassen
  • Beheersen zwerf- en veegvuil
  • Onderhoud en keuring speeltoestellen
  • Maaien van gazon, kruidenrijkgras en schonen watergang

In het kort: wij zorgen dat de openbare ruimte er van gevel tot gevel verzorgd uitziet.

Werkwijze
Duurzaamheid vinden we belangrijk. We streven naar efficiënt en ecologisch vriendelijk groenonderhoud door aangepast (elektrisch) materieel in te zetten en vaste routes te volgen die zorgen voor een efficiënte werkgang. In onze planning houden we rekening met het broedseizoen en met de bloeitijd van bomen en kruiden zodat de natuur zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Daarnaast voelen we ons sociaal betrokken. We willen dat bewoners en opdrachtgevers tevreden zijn over hun omgeving. Waar het mogelijk is, betrekken we de lokale bewoners. Denk hierbij aan het gezamenlijk inzaaien van bijenlinten en het inrichten van adoptiegroen. Zo maken wij Woerden iedere dag een beetje mooier.