Bunnik Groep zoekt een KAM Coördinator om samen succesvol verder te bouwen

Bunnik Groep is een middelgrote aannemer in de grond-, weg- en waterbouw. Met een hoofdkantoor in Alphen aan de Rijn ligt de focus vooral ‘op het groene hart van Nederland’. In die regio doet de groep projecten op het gebied van infrastructuur, gebiedsbeheer en groen. Zoals binnenstedelijke reconstructies van bestrating en riolering, de aanleg van parken plus het onderhoud daarvan én het beheer van groen in de wijk. In totaal werken er 100 werknemers voor de Bunnik Groep, waarvan zo’n driekwart buitenmedewerkers. Denk daarbij aan Hoveniers, Voormannen en Grondwerkers.
Als KAM-Coördinator kom je op ons kantoor te werken binnen een team bestaande uit onder andere projectleiders, projectbegeleiders en uitvoerders.
Veilig werken staat bij Bunnik Groep hoog in het vaandel waarbij we onze ambities hebben ten aanzien van de Veiligheidsladder. Er heerst een fijne werksfeer, met aandacht voor elkaar en met korte lijnen, om zo samen succesvol verder te bouwen.

Functie-informatie:

De KAM-Coördinator is verantwoordelijk voor het maken en borgen van afspraken, procedures en richtlijnen in het kader van kwaliteit, arbeidsomstandigheden, veiligheid en milieu. Een aantal werkzaamheden die daarbij horen zijn:

 • Het KAM-programma uitdragen door o.a. een introductie te verzorgen voor nieuwe medewerkers en bestaand personeel op de hoogte te stellen van wijzigingen;
 • Coördineren van alle acties, interne en externe audits en overige verplichtingen die horen bij de BRL-certificaten en ISO- of VCA-registraties (projectevaluaties, TOA, klanttevredenheid, etc.);
 • Uitvoeren zowel interne audits met een preventieve aard, als oorzaakanalyses na klachten of ongevallen;
 • Ontwikkelingen en trends op KAM-gebied volgen en de mogelijke consequenties beoordelen;
 • Onafhankelijke werkinspecties uitvoeren om de naleving van VGM-beleid en -voorschriften te toetsen en eventueel werk stil leggen als zaken niet in orde zijn;
 • Coördineren van BHV-activiteiten en -plannen;
 • Ondersteunen bij het opstellen van VGM-plannen, de RI&E en een plan van aanpak, plus zorgen dat deze worden opgevolgd en geactualiseerd.

Wij vragen:

Als KAM-Coördinator beschik jij uiteraard over hbo werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen en cursussen. Ook heb je kennis van KAM-normen, ISO 9001, ISO 14001, VCA, diverse BRL-en, presentatieladders CO², Veiligheidsladder en Sociaal Ondernemen.
Je bent een enthousiaste professional die in staat is om mee te bewegen met de organisatie. Je hebt oog voor de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en weet je hierin een verbindende rol te maken.

Wij bieden:

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket;
 • Een parttime job (32 uur) in een informele werkomgeving bij een groeiende organisatie;
 • Een gezellig en sociaal team, dat openstaat voor verandering en verbetering;
 • Voldoende ruimte voor eigen initiatief;
 • Volop kans om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling;
 • Voldoende mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen;
 • Tal van doorgroeimogelijkheden binnen de Bunnik Groep.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

32 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Shadine van Dijck (HR adviseur) via 06 – 18 19 82 80.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Shadine van Dijck via shadine.van.dijck@bunnikgroep.nl.

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.