Jij weet wat er gebeurt in de groensector. Ben je daarnaast gedreven, zie jij het werk liggen en denk je graag mee in oplossingen? Kom dan bij ons werken als Calculator / Werkvoorbereider:

Jij bent veelzijdig
Als Calculator / Werkvoorbereider voor Bunnik Groep ben je in staat gemakkelijk te schakelen tussen calculatie en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes en calculaties op basis van bestekken of offerteaanvragen. Ook de werkvoorbereiding van de projecten behoort tot jouw taken. Je overlegt met leveranciers, onderaannemers en collega’s. Gezamenlijk kom je tot kostprijscalculaties en offertes.

Jij bent een denker en een doener
Met jouw kennis en ervaring draag je bij aan het Plan van Aanpak en draag je zorg voor de tijdige aanlevering van de vereiste documenten. Wordt de aanvraag opdracht, dan neem je de verantwoordelijkheid het project verder te begeleiden en vorm je de drijvende kracht achter de planning, de documentenstroom en de inkoop. Je bent een creatieve denker, maar vooral een praktische doener.

Handen uit de mouwen
De groensector kent weinig geheimen voor je. Je begrijpt wat er moet worden gemaakt en wat daarbij komt kijken. Van calculatie tot uitvoering: jij bent als Calculator/Werkvoorbereider de spin in het web. In nauwe samenwerking met de Projectleider zorg jij voor het optimale resultaat voor de opdrachtgever. En daardoor ook voor ons. Dat vergt een gezonde teamspirit en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Zie je het daarnaast zitten om te ondersteunen in de acquisitie van projecten dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden!

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau met een groen-achtergrond
  • Enige jaren ervaring in de groensector
  • Aantoonbare kennis van en ervaring me de RAW-systematiek en UAV-GC

Jij bent:

  • Accuraat
  • Creatief en inventief
  • Cijfermatig sterk
  • Klantgericht
  • Kostenbewust
  • Organisatorisch sterk
  • Resultaatgericht

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

40

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Paul van der Ven via 0172-552200.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Paul van der Ven via hrm@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

De Bunnik Groep is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Bodem en Gebiedsbeheer. We zijn een echt familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: ‘het verrijken van Nederlandse bodem’. Bunnik Groep BV is onderdeel van Biggelaar Groep BV.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.