Indien u een ondergrondse tank op uw terrein heeft, kan het zijn dat deze in het verleden goed is gesaneerd. In dat geval is er een tanksaneringscertificaat afgegeven waarop staat aangegeven wanneer en hoe de tank is gesaneerd.

Indien u geen tanksaneringscertificaat heeft dan kunt u deze alsnog verkrijgen door de tank te saneren conform de geldende wet- en regelgeving. Deze regelgeving staat omschreven in de BRL K902 en BRL K904. Bunnik Milieutec is gecertificeerd om een tank conform deze richtlijnen te saneren met afgifte van een kiwa tanksaneringscertificaat.

Wij adviseren, voordat u de offerte ontvangt, om een tankopname uit te laten voeren. Op die manier verkleint u de kans op onverwachte bijkomende kosten ten tijde van de tanksanering. Bij de tankopname worden diverse zaken zoals afmetingen tank, inhoud tank, bereikbaarheid locatie e.d.  zo veel mogelijk in beeld gebracht.

Uiteraard kunnen wij u ook een offerte toesturen voor het saneren van de tank zonder dat een tankopname heeft plaatsgevonden.

Wilt u een vrijblijvende offerte of bent u op zoek naar meer informatie, neem dan contact met ons op.