Krijg jij energie van een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Kan jij het overzicht goed bewaren en ga jij graag pro-actief te werk? Wij zoeken een gedreven en ervaren Administratief Medewerker die alle voorkomende werkzaamheden zal verrichten op de afdeling met als hoofdtaak de debiteuren- en crediteurenadministratie.

Als Administratief Medewerker verricht je alle voorkomende werkzaamheden binnen een dynamisch team. Zo verzorg je de facturatie, maar beheer je ook de debiteuren- en crediteurenadministratie, waarbij je zowel klanten als leveranciers zodanig te woord staat dat je in staat bent om tot concrete afspraken te komen. In al je werkzaamheden draag je tevens zorg voor een bijbehorende correcte correspondentie. In nauw overleg met de Teamleider Administratie ondersteun je tevens bij de periodieke afsluiting van de financiële administratie.

Onze ideale Administratief Medewerker is een energieke teamplayer die pro-actief meedenkt de processen binnen de afdeling zodanig te verbeteren dat maximale efficiency wordt bereikt.

Wij vragen:

  • MBO werk- en denkniveau is vereist, aangevuld met een relevante opleiding.
  • Ruime werkervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in een soortgelijke branche.
  • Uitstekende vaardigheden in het werken met Excel.
  • Aantoonbare kennis van ERP-software (Metacom is een pré).

Jij bent:

  • Accuraat
  • Cijfermatig onderlegd
  • Kostenbewust
  • Communicatief sterk
  • Een teamplayer

Wij bieden:

Het arbeidsvoorwaardenpakket is aantrekkelijk en marktconform. De werkomgeving is daarnaast informeel en plezierig met voldoende ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling binnen een no-nonsense bedrijf.

Waar ga je werken?

Alphen aan den Rijn

Aantal uren:

24 – 28 uur

Sollicitatieprocedure:

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Barbara Bouwer (Teamleider Administratie) via 0172-552205.

Spreekt de functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae bij voorkeur via onderstaand formulier of per e-mail t.a.v. Janneke van Wegberg (HRM) via HRM@bunnikgroep.nl.

Bedrijfsinformatie:

Bunnik Groep BV is een veelzijdige aannemer uit het Groene Hart. We zijn een specialist in bodemwerkzaamheden en bieden een breed scala aan duurzame oplossingen voor complexe bodemprojecten met onze disciplines op het gebied van Infra, Milieu, Groenvoorziening en Gebiedsbeheer. We zijn onderdeel van een familiebedrijf dat zich iedere dag maximaal inzet om ons doel te bereiken: het verrijken van Nederlandse bodem. Bunnik Groep is onderdeel van Biggelaar Groep.

 

Voor de invulling van deze vacature maken wij geen gebruik van externe bureaus.